Zo, een nieuwe website

donderdag 19 mei 2016

Sinds mijn allereerste “homepage” van 1999 is dit de derde versie van mijn persoonlijke plekje op internet.
Die eerste, enkele pagina van toen is uitgegroeid tot een persoonlijke plek op internet waar van alles te vinden is.
De mogelijkheden om informatie digitaal met elkaar te de delen zijn inmiddels eindeloos. Zelfs the sky is niet langer the limit, want de “clouds” in die virtuele lucht waar alle informatie is opgeslagen zijn op vele manieren bereikbaar. Een beetje bandbreedte en wat datalimiet is voldoende om die luchtkastelen te bereiken. Daarnaast heeft het “snelbabbelen” via miniberichtjes in woord, beeld en geluid op onze smartphones en tablets er toe geleid dat we onze net- en trommelvliezen vrijwel onophoudelijk kunnen prikkelen met informatie.

Dat laatste gaat mij eigenlijk te snel, en is mij bovendien ook te oppervlakkig en te vluchtig. Daarom heb ik weliswaar een facebook en een twitteraccount, maar ben daar niet erg actief op. Liever kies ik opnieuw bewust voor een vaste plek op internet waar u mij kunt vinden.
Deze website dus! Want ik vind het juist leuk als ik u voldoende kan interesseren om net even wat langer op mijn website te blijven hangen voor u weer verder klikt. Om mij een beetje te leren kennen. Wie ik ben, wat mij beweegt en welke dingen ik de moeite waard vind in het leven.